HostFact Help


HostFact Help > Huisstijl

Hoe voeg ik mijn logo toe?
Gebruikt u nog de oude PDF huisstijl module en wilt u overstappen naar de nieuwe WYSIWYG module? Neem dan contact met ons op.

Bewerk uw PDF template door in het menu te gaan naar "Beheer" en vervolgens "Huisstijl". Kies bijvoorbeeld uw factuur PDF template.

Nieuwe PDF huisstijl module:
Bovenaan of aan de rechterkant van het A4 document vindt u een sectie 'Blokken toevoegen'. Klik hier op de blauwe link "+ Afbeelding". Een venster verschijnt waar u de URL naar uw logo kunt invullen.Oude PDF huisstijl module:
Voeg een template-regel toe of bewerk de template-regel waar u nu tekstueel nog uw bedrijfsnaam heeft staan. Kies als type voor "Afbeelding" en vul als waarde de URL in naar uw logo.Formaat
Onder het tabblad "Positionering" (nieuwe module) of "Geavanceerd" (oude module) vindt u de velden "Breedte" en "Hoogte". In principe hoeft u hier alleen de gewenste breedte in milimeters in te vullen, de hoogte wordt dan automatisch bepaald.

Normaliter is een afbeelding van 600px breedt voldoende om uw logo scherp weer te geven.

Let op! Gebruik niet een té grote afbeelding. Hierdoor wordt uw factuur PDF minimaal de grootte van de afbeelding. Zorg dat uw afbeelding rond de 100KB groot is. De PDF zal dan circa 150KB groot worden.

Vul onderstaand formulier in:


Versturen