HostFact Help > Overige

Server eisen
  • Apache of IIS
  • PHP 5.6 t/m 7.2 (PHP modules: ionCube*, cURL, mod_rewrite, SOAP client, Multibyte String, libxml/DOM, PDO ondersteuning)
  • MySQL 4 of hoger

* HostFact is gecodeerd in ionCube, derhalve is deze PHP module vereist. Het bestelformulier en het uiterlijk van het klantenpaneel zijn niet gecodeerd en kunnen naar eigen wens worden aangepast.

Beschikt uw server nog niet over één van deze server vereisten, raadpleeg dan uw server beheerder.

ionCube
Wilt u weten welke ionCube loader u nodig heeft, gebruik de ionCube loader wizard: http://www.ioncube.com/loader-wizard/loader-wizard.zip

Vul onderstaand formulier in:

Versturen