HostFact Help

HostFact Help > Huisstijl

Kan ik een uitgebreidere toelichting over een dienst op de factuur tonen?
Let op: dit is alleen mogelijk wanneer u de nieuwe WYSISYWG huisstijl editor (met drag en drop functionaliteit) gebruikt.

U kunt gebruik maken van speciale variabelen van een dienst die getoond worden op de factuur. Dit kan fijn zijn voor de eindklant, zodat precies duidelijk is welke dienst gefactureerd wordt.

Factuur PDF template bewerken
Ga in het menu naar "Beheer" en kies vervolgens "Factuur templates" onder "Huisstijl". Klik de factuur PDF aan die u wilt bewerken.

Om extra toelichting op de factuurregels te kunnen geven, dient u op het blok van de factuurregels te klikken. Een dialog zal verschijnen waarmee u de kolommen, opmaak en positie kunt bepalen. Hier vindt u ook een tabblad "Uitgebreidere omschrijvingen". Per diensttype vindt u de mogelijkheid om de factuurregelomschrijving uit te breiden. Dit kan middels specifieke variabelen per dienst.

Beschikbare variabelen
Domeinnaam
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->AuthKey] = autorisatiecode
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->ExpirationDate] = verlengdatum
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->DNS1] = nameserver 1
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->DNS2] = nameserver 2
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->DNS3] = nameserver 3

Webhosting
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->Username] = account / gebruikersnaam
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->Password] = wachtwoord
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->Domain] = hoofddomeinnaam
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->PackageName] = pakket
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->DiscSpace] = webruimte
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->BandWidth] = dataverkeer

SSL certificaat
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->CommonName] = domeinnaam
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->ApproverEmail] = approver e-mailadres

VPS
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->Hostname] = hostnaam
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->Password] = wachtwoord
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->IPAddress] = IP adres
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->PackageName] = pakket
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->Image] = image
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->MemoryMB] = geheugen (MB)
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->DiskSpaceGB] = webruimte (GB)
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->BandWidthGB] = dataverkeer (GB)
  • [invoiceElement->ProductTypeObject->CPUCores] = CPU cores