HostFact Help > Betaalmogelijkheden

Hoe voeg ik een betaalmethode toe?
Ga in het menu naar "Instellingen" en kies "Betaalmethoden". Het is mogelijk om één of meerdere betaalmethoden toe te voegen. Dit doet u door op de blauwe knop "Betaalmethode toevoegen" te klikken.

Mollie gebruiken?
We bieden ondersteuning voor Mollie, zij bieden verschillende betaaldiensten aan: www.mollie.com

U dient zich eerst bij Mollie aan te melden. Zorg dat uw account volledig (door Mollie) gevalideerd is. Uw account moet actief zijn om het in gebruik te nemen. U kunt vervolgens in het control paneel van Mollie een zogenoemde 'websiteprofiel' aanmaken. In dit profiel dient u uw website URL in te vullen en aan te geven welke betaaldiensten u wilt accepteren. Na het toevoegen ziet u in het overzicht bij het 'websiteprofiel' een 'Mollie API key' welke begint met 'live_xxx'. U dient deze te kopieren en binnen HostFact in te vullen bij de overige online betaalmethode 'Mollie'.