HostFact Help


HostFact Help > Facturatie

Kan ik bijlagen meesturen bij een offerte of factuur?
U kunt eenvoudig bijlagen meesturen bij uw offerte of factuur, denk hierbij aan een urenverantwoording of brochures. Wanneer u een offerte/factuur toevoegt of bewerkt kunt u op 2 manieren één of meerdere bijlagen toevoegen.

Een belangrijke kanttekening bij deze functionaliteit is de grootte van alle bijlagen. De ontvanger (de klant) kan wellicht een beperking hebben op de grootte van de te ontvangen e-mails. We adviseren daarom nooit meer dan een paar MB aan bijlagen mee te sturen.

1. Naar een bestand bladeren
Onderaan de pagina vindt u een blok "Offerte bijlagen" of "Factuur bijlagen". Door op de blauwe link "Bijlage toevoegen" te klikken verschijnt er een venster waar u kunt bladeren naar het bestand dat u wilt bijvoegen. Na de keuze zal het bestand automatisch worden geupload en bijgevoegd worden bij de offerte/factuur.


2. Sleep de bestanden naar HostFact
U kunt één of meerdere bestanden op uw computer selecteren en simpelweg slepen naar het blok "Offerte bijlagen" of "Factuur bijlagen" onderaan de offerte/factuur pagina. Tijdens deze actie zal HostFact opmerking dat u bestanden aan het slepen bent en het gebied arceren waar u de bestanden kunt loslaten. Hierna zullen de bestanden automatisch worden geupload en aan de offerte/factuur worden toegevoegd.