Uw administratie in Twinfield

« Naar overzicht


Met de Twinfield module van HostFact kunt u uw administratie automatisch exporteren naar Twinfield. De volgende gegevens kunnen geƫxporteerd worden:

  • Debiteuren
  • Facturen
  • Crediteuren
  • InkoopfacturenTwinapps partner

De koppeling tussen HostFact en Twinfield is na een grondige kwaliteitscontrole door Twinfield gecertificeerd en voldoet aan alle kwaliteitseisen die Twinfield stelt. Met dit certificaat mag HostFact zich officieel gecertificeerd Twinapps partner noemen.Hoe werkt het?

HostFact kan rechtstreeks communiceren met de webservice van Twinfield. HostFact weet precies welke gegevens nieuw of gewijzigd zijn, en dus welke gegevens geƫxporteerd moeten worden.

Openstaande posten
Indien u de bankkoppeling heeft gelegd binnen Twinfield kan HostFact door middel van het ophalen van de openstaande posten ophalen facturen (automatisch) op betaald zetten.

Documentlink in Twinfield
U kunt inschakelen dat een documentlink zichtbaar is in Twinfield. Klik bij een boeking op de link om de factuur in HostFact te zien.


Exporteer debiteuren, facturen, crediteuren en inkoopfacturen naar Twinfield.Kosten en gratis uitproberen

De Twinfield boekhoudmodule kost € 5,- excl. BTW per maand en zal samen met uw HostFact abonnement worden gefactureerd.


Eerst uitproberen?
U kunt de boekhoudmodule 2 weken kosteloos proberen. Ga hiervoor binnen HostFact in het menu naar "Beheer" en vervolgens in het menu "Exporteren". Kies hier voor Twinfield.
Changelog


Versie 5.4  -  11-10-2022

Versie 5.3  -  15-09-2020

Versie 5.2  -  07-06-2020